Didier Dejonckheere


Life & Burn-outcoaching
Loopbaanbegeleiding

Even de weg kwijt ?
De balans niet meer in evenwicht ?
Op zoek naar jezelf ?

Uniek Aanbod

Persoonlijke Aanpak 

Op een rustige locatie en in een gezellig kader kom je tot rust en bied ik jou een luisterend oor.
Samen maken we een kader op die je terug op weg zet.
Jouw latente energie komt stap voor stap terug en zorgt voor de nodige stuwkracht op jouw uitgetekend pad.

Unieke Locatie in de Natuur

De sessie gaat desgewenst door in de natuur of in de coachingsruimte.
De uitzonderlijke rustige locatie biedt hiertoe heel wat mogelijkheden.
De locatie biedt voldoende garantie tot privacy.

Integratief Aanbod

Ervaar de kracht van een uniek integratief aanbod van verscheidene vakkundig onderbouwde technieken uit verschillende stromingen. 

Over mij

Geboren op 24/01/1986
* Master Rechten /Manama Notariaat
* Gecertificeerd Life Coach en erkend Loopbaanbegeleider
* Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en Natuurcoach
* Master NLP
* Integratief Psychotherapeut in spe
* Jaren ervaring in de bedrijfswereld als Notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen juridische beroepen

...

Met een positieve ingesteldheid en vol enthousiasme ga ik samen met mijn cliënten op pad om terug die unieke levensfonkeling in hun ogen te laten schitteren.

Via een loopbaancoach oriënteerde ik mijn professioneel kompas. Hier ervaarde ik die bijzondere kracht van coaching. Ik stapte uit mijn gouden kooi en schoolde me vakkundig bij via verschillende coaching- en therapie opleidingen. Met volle overgave en dynamisme werd deze carrièrewending met de nodige professionaliteit verder uitgediept.

Professionaliteit 

Als Gecertificeerde LifeCoach maak ik tevens trots deel uit van Team Loopbaan van het Loopbaancentrum van YourCoach bvba

Click to play

Wat cliënten zeggen 

Verhelderende Sessie met echte oplossingen die mij verder helpen"

Vandaag een fantastische verhelderende sessie gehad die ik bij thuiskomst direct heb uitgevoerd en ja hoor..de resultaten zijn super.
Bij deze raad ik iedereen aan die zich op 1 of andere manier niet oke voelt in zijn vel echt eens langs te gaan bij Didier,U merkt meteen dat U op de juiste plaats bent.
Ikzelf onderhoud maandelijks deze sessies, ook als ik me goed voel ,want zelfzorg begint bij jezelf toch? bedankt Didier Dejonckheere voor de fantastische leerrijke ervaringen MET ECHTE OPLOSSINGEN die mij verder helpen in het leven nice to meet you!

- Erika Vyncke-


Het valt niet alleen met veel woorden maar vooral met veel gevoel te beschrijven wat coachsessies bij Didier kunnen betekenen.
De innerlijke groei die ik tot nu toe heb bereikt naar aanleiding van de coachmomenten zijn immens. Dit met respect voor mijn gezin, mijn omgeving, mijn vrienden, mijn familie, maar vooral met heel veel respect voor mezelf.
Met Didier ga ik tijdens diepgaande gesprekken, natuurwandelingen of de tochten naar Oedelem Berg op zoek naar wie ik eigenlijk ben, wat mijn onderliggende behoeftes en verlangens zijn en hoe ik hiermee kan omgaan.
Daarnaast kreeg (en krijg) ik veel technieken aangeleerd om de work-life balance te vinden. Blij deze te hebben gevonden :-).
Héél dankbaar en fier dat jij mijn coach bent !! Om heel kort samen te vatten: ELKE COACHSESSIE IS EEN VERRIJKING EN GEEFT TONNEN ENERGIE.

Evelien Tant