Didier Dejonckheere


life & en burn-out coach

loopbaanbegeleider

° 24/01/1986
* Master in de Rechten / Manama Notariaat 
* Gecertificeerd Life Coach en erkend Loopbaanbegeleider
* Gecertificeerde Stress & Burn-Out coach en
   Natuurcoach
* Master NLP
*Laatste jaar opleiding Integratief Psychotherapeut
*Jarenlange ervaring in de bedrijfswereld als notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaamse juridische beroepen


* Trotse vader van een warm gezinnetje
* Gepassioneerd door de natuur en persoonlijke groei
* Positief, dankbaar en leergierig

Met een positieve instelling en vol enthousiasme ga ik samen met mijn cliënten op pad om terug te gaan naar de unieke levensfonkeling.

In mijn professionele carrière als notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen genoot ik ervan om mensen met raad en daad bij te staan. Hoewel mijn oplossingsgerichte aanpak ten zeerste werd gewaardeerd miste ik die innerlijke voldoening?

Via een loopbaancoach oriënteerde ik mijn professioneel kompas. Hier ervaar ik de bijzondere kracht van coaching. Ik stapte uit mijn gouden kooi en schoolde me bij via verschillende coaching- en therapieopleidingen. Deze carrièrewending wordt vanzelfsprekend met de nodige professionaliteit en dynamiek verder uitgediept.

Ik hou van een allround integratieve aanpak waarbij ik een rijkelijk aanbod van technieken hanteer (van coaching en NLP tot psychotherapie en mindfulness).

In mijn vrije tijd zie je me vaak met mijn gezinnetje in de bossen, op mijn surfplank aan zee of verdiept in een boek bij kaarslicht.

Mijn praktijkruimte is prachtig gelegen midden de groene omgeving van het Brugse Ommeland waar ik zowel indoor als outdoor sessies in de natuur aanbied.