Het is steeds een groot genoegen
om mijn cliënten tevreden huiswaarts te zien keren.
Velen komen meermaals terug om de gewonnen
energie latent te behouden en enorm groot te behouden

Feedback

Het is een groot genoegen
om mijn cliënten tevreden huiswaarts te zien keren. 

Onderstaande warme getuigenissen geven me  
de energievolle arbeidsvreugde
om jou graag te verwelkomen op een sessie.

Wat cliënten zeggen: 

"  Zijn back-to-basics aanpak helpt me om opnieuw echt persoonlijk te zijn"

Met een open hart en een open geest helpt Didier me om de wereld te bekijken met een heldere blik. Hij leert me om opnieuw vertrouwen te hebben in mezelf en in mijn omgeving.
Zijn back-to-basics-aanpak helpt me om opnieuw echt persoonlijk te zijn en dat ook te accepteren.
Hij verbetert me tools waarmee ik nieuwe paden kan aanleggen. Hij volgt  mij op met zijn  aanstekelijk enthousiasme en zorgt ervoor dat ik er dagelijks mee aan de slag ga.
Zo ontdekken we samen opnieuw hoe mooi de wereld kan zijn.

" Ik raad Didier voor de volle 100% aan!"

Didier is echt een super spontane, toffe kerel die weet wat hij doet, je komt altijd met een goed gevoel buiten aan het einde van de sessie en de sessies zijn ook geen saaie bedoening maar heel effectief .
Als je op zoek bent naar een goeie lifecoach dan raad ik Didier voor de volle 100% aan!

"Verhelderende Sessie met echte oplossingen die mij verder helpen"

Vandaag een fantastische verhelderende sessie gehad die ik bij thuiskomst direct heb uitgevoerd en ja hoor..de resultaten zijn super.
Bij deze raad ik iedereen, die  zich op een of andere manier niet goed voelen in hun vel,   aan echt eens langs te gaan bij Didier, Je markeert meteen dat je op de juiste plaats bent. 
Ikzelf onderhoud tussentijds deze sessies, ook als ik me goed voel. Zelfzorg begint toch bij jezelf? 
bedankt Didier Dejonckheere voor de fantastische leerrijke ervaringen MET ECHTE OPLOSSINGEN  die mij verder helpen in het leven. Leuk je te ontmoeten!
B🙏

Erika Vincke

Door het verleden achter mij te laten wist ik niet meer wat het hier en nu was. Toen  kwam ik bij Didier terecht. Een mooie energieke persoon. Hij  heeft me riet heel wat geleerd.  Hij zorgde ervoor dat je niet altijd in een sprookje leeft. Ik ben  opgegroeid in sommige omstandigheden. Ik raad hem ten zeerste aan! Door de coachsessie groei ik verder en weet nu wat het leven inhoudt zonder de onnodige stress.

Hilde Ribbens

Een heel alerte coach!!! Je voelt gewoon zijn positieve energie bij het optreden van zijn eigendom. Heeft mij enorm geholpen! Zeker een bezoekje waard! Gewoon doen!!!

Met een open hart en een open geest helpt Didier me om de wereld te bekijken met een heldere blik. Hij leert me om opnieuw vertrouwen te hebben in mezelf en in mijn omgeving.
Zijn back-to-basics-aanpak helpt me om opnieuw echt persoonlijk te zijn en dat ook te accepteren. Hij behaalde mijn tools waarmee ik nieuwe paden kan aanleggen. Volg mij op met zijn aanstekelijk enthousiasme en zorg ervoor dat ik er dagelijks mee de slag ga.
Zo ontdekken we samen opnieuw hoe mooi de wereld kan zijn.

Didier is echt een super spontane, toffe kerel die weet wat hij doet, je komt altijd met een goed gevoel buiten aan het einde van de sessie en de sessies zijn ook geen saaie bedoening maar heel effectief . Als je op zoek bent naar een goeie lifecoach dan raad ik Didier voor de volle 100% aan!

"ELKE COACHSESSIE IS EEN VERRIJKING EN GEEFT TONNEN ENERGIE."

Het valt niet alleen met veel woorden maar vooral met veel gevoel te beschrijven wat coachsessies door Didier kunnen doen.
De innerlijke groei die ik tot nu toe heb bereikt, via de aanzet van de coachmomenten zijn immens. Dit met respect voor mijn gezin, mijn omgeving, mijn vrienden, mijn familie, maar vooral met heel veel respect voor mezelf.
Met Didier ga ik tijdens diepgaande gesprekken, natuurwandelingen of de tochten naar Oedelem Berg op zoek naar wie ik eigenlijk ben, wat mijn onderliggende vereisten en verlangens zijn en hoe ik daarmee kan omgaan.
Daarnaast kreeg (en krijg) ik veel technieken aangeleerd om de work-life balance te vinden. Blij deze te hebben gevonden :-).
Héél dankbaar en fier dat jij mijn coach bent !!Om heel kort samen te vatten: ELKE COACHSESSIE IS EEN VERRIJKING EN GEEFT TONNEN ENERGIE.

Evelien Tant

.....