Het is steeds een groot genoegen
om mijn cliënten tevreden  huiswaarts te zien keren.
Velen komen meermaals terug om die herwonnen
energie verder latent te houden en vast te pinnen.

Onderstaande warme getuigenissen geven me
alvast de energievolle arbeidsvreugde  

om  jullie graag te verwelkomen op een sessie.Feedback

Het is steeds een groot genoegen
om mijn cliënten tevreden huiswaarts te zien keren.
Velen komen meermaals terug om die herwonnen
energie latent te houden en vast te pinnen.

Onderstaande warme getuigenissen geven me
alvast de energievolle arbeidsvreugde
om jullie graag te verwelkomen op een sessie.

Wat cliënten zeggen: 

"Zijn back-to-basics aanpak helpt me om opnieuw echt mijzelf te zijn"

Met een open hart en een open mind helpt Didier me om de wereld te bekijken met een heldere blik. Hij leert me om opnieuw vertrouwen te hebben in mezelf en in mijn omgeving.
Zijn back-to-basics aanpak helpt me om opnieuw echt mijzelf te zijn en dat ook te accepteren.
Hij reikt mij tools aan waarmee ik nieuwe paden kan aanleggen. Volgt mij op met zijn aanstekelijk enthousiasme en zorgt ervoor dat ik er dagelijks mee de slag ga.
Zo ontdekken we samen opnieuw hoe mooi de wereld kan zijn.

" Ik raad Didier voor de volle 100% aan!"

Didier is echt een super spontane, toffe kerel die weet wat hij doet, je komt altijd met een goed gevoel buiten aan het einde van de sessie en de sessies zijn ook geen saaie bedoening maar heel effectief.
Als jullie op zoek zijn naar een goeie lifecoach dan raad ik Didier voor de volle 100% aan!

"Verhelderende Sessie met echte oplossingen die mij verder helpen"

Vandaag een fantastische verhelderende sessie gehad die ik bij thuiskomst direct heb uitgevoerd en ja hoor..de resultaten zijn super.
Bij deze raad ik iedereen aan die zich op 1 of andere manier niet oke voelt in zijn vel echt eens langs te gaan bij Didier,U merkt meteen dat U op de juiste plaats bent.
Ikzelf onderhoud maandelijks deze sessies, ook als ik me goed voel ,want zelfzorg begint bij jezelf toch? bedankt Didier Dejonckheere voor de fantastische leerrijke ervaringen MET ECHTE OPLOSSINGEN die mij verder helpen in het leven 🙏nice to meet you!

Erika Vyncke

Door het verleden achter mij te laten wist ik niet wat het hier en nu was. Ik kwam bij hem terecht. Een mooi energiek persoon die mij al veel inzichten heeft gegeven. Die mij heeft geleerd hoe je ermee kan omgaan. Die mij heeft geleerd dat je niet altijd in een sprookje leeft. Ben gegroeid in vele opzichten. Ik raad hem te zeerste aan want sinds ik bij hem coaching volg ben ik persoonlijk aan het verder bloeien en weet ik nu wat het leven inhoud zonder de onnodige stress er nog bij te nemen.

Hilde Ribbens

Een heel alerte coach!!! Je voelt gewoon zijn positieve energie bij het betreden van zijn eigendom. Heeft mij enorm geholpen! Zeker een bezoekje waard! Gewoon doen!!!

Met een open hart en een open mind helpt Didier me om de wereld te bekijken met een heldere blik. Hij leert me om opnieuw vertrouwen te hebben in mezelf en in mijn omgeving.
Zijn back-to-basics aanpak helpt me om opnieuw echt mijzelf te zijn en dat ook te accepteren. Hij reikt mij tools aan waarmee ik nieuwe paden kan aanleggen. Volgt mij op met zijn aanstekelijk enthousiasme en zorgt ervoor dat ik er dagelijks mee de slag ga.
Zo ontdekken we samen opnieuw hoe mooi de wereld kan zijn.

Didier is echt een super spontane, toffe kerel die weet wat hij doet, je komt altijd met een goed gevoel buiten aan het einde van de sessie en de sessies zijn ook geen saaie bedoening maar heel effectief. Als jullie op zoek zijn naar een goeie lifecoach dan raad ik Didier voor de volle 100% aan!

"ELKE COACHSESSIE IS EEN VERRIJKING EN GEEFT TONNEN ENERGIE."

Het valt niet alleen met veel woorden maar vooral met veel gevoel te beschrijven wat coachsessies bij Didier kunnen betekenen.
De innerlijke groei die ik tot nu toe heb bereikt naar aanleiding van de coachmomenten zijn immens. Dit met respect voor mijn gezin, mijn omgeving, mijn vrienden, mijn familie, maar vooral met heel veel respect voor mezelf.
Met Didier ga ik tijdens diepgaande gesprekken, natuurwandelingen of de tochten naar Oedelem Berg op zoek naar wie ik eigenlijk ben, wat mijn onderliggende behoeftes en verlangens zijn en hoe ik hiermee kan omgaan.
Daarnaast kreeg (en krijg) ik veel technieken aangeleerd om de work-life balance te vinden. Blij deze te hebben gevonden :-).
Héél dankbaar en fier dat jij mijn coach bent !! Om heel kort samen te vatten: ELKE COACHSESSIE IS EEN VERRIJKING EN GEEFT TONNEN ENERGIE.

Evelien Tant

.....