Didier Dejonckheere

Gedreven 
Enthousiast 
Professioneel 
Positief
Geniet van elke stap.

24/01/1986 
* Master in de Rechten / Manama Notariaat
* Gecertificeerd Life Coach en erkend Loopbaanbegeleider
Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en Natuurcoach 
* Master-NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren)
Integratief Psychotherapeut
*Jaren ervaring in de bedrijfswereld als notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaamse juridische beroepen

* Omarmd door een warm gezin
* Gepassioneerd door de natuur en persoonlijke groei
* Positief, dankbaar en leergierig.


Met een positieve instelling en vol enthousiasme ga ik samen met mijn cliënten op pad om terug te gaan naar die unieke levensfonkeling.

In mijn vorige professionele carrières als notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen genoot ik ervan om mensen met raad en daad bij te staan. Hoewel mijn oplossingsgerichte aanpak tien zeerste werd gewaardeerd, miste ik die innerlijke voldoening.

Via een loopbaancoach oriënteerde ik mijn professioneel kompas. Hier ervaarde ik de bijzondere kracht van coaching. Ik stapte uit mijn gouden kooi en schoolde me bij via verschillende coaching- en therapieopleidingen. Deze carrièrewending wordt uiteraard met de nodige professionaliteit en dynamiek verder uitgediept. Ik hou van een allround integratieve aanpak waarbij ik een rijkelijk aanbod aan technieken hanteer (van coaching en NLP tot psychotherapie en mindfulness).

In mijn vrije tijd zie je me vaak met mijn gezinnetje in de bossen, op mijn surfplank aan zee of verdiept in een boek bij kaarslicht.

Mijn praktijkruimte is prachtig gelegen midden in de groene omgeving van het Brugse Ommeland waar ik zowel indoor als outdoor sessies in de natuur aanbied.