Didier Dejonckheere

gedreven
positief
enthousiast
professioneel


Didier Dejonckheere

gedreven
positief
enthousiast
professioneel.

Geniet van elke stap.

* Geboren op 24/01/1986

* Master Rechten /Manama Notariaat 

* Gecertificeerd Life Coach en erkend Loopbaanbegeleider

* Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en Natuurcoach 

* Master NLP 

* Integratief Psychotherapeut in spe

* Jaren ervaring in de bedrijfswereld als Notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen juridische beroepen

* Trotse vader van zoontje Henri

* Gepassioneerd door de natuur en persoonlijke groei

* Positief, dankbaar en leergierig.


Met een positieve ingesteldheid en vol enthousiasme ga ik samen met mijn cliënten op pad om terug die unieke levensfonkeling in hun ogen te laten schitteren.

In mijn vorige professionele carrières als notarieel jurist en relatiebankier West-Vlaanderen genoot ik ervan om mensen met raad en daad bij te staan. Hoewel mijn oplossingsgerichte aanpak ten zeerste werd gewaardeerd, miste ik die innerlijke voldoening.

Via een loopbaancoach oriënteerde ik mijn professioneel kompas. Hier ervaarde ik die bijzondere  kracht van coaching. Ik stapte uit mijn gouden kooi en schoolde me vakkundig bij via verschillende coaching- en therapie opleidingen. Met volle overgave en dynamisme werd deze carrièrewending met de nodige professionaliteit verder uitgediept.

In mijn eigen praktijk begeleid ik sindsdien mensen in hun positieve evolutie. Ik hou van een allround integratieve aanpak, waarbij ik een rijkelijk aanbod aan technieken hanteer (van coaching en NLP tot psychotherapie en mindfulness).

In mijn vrije tijd zie je me vaak lachend spelend met mijn zoontje in de bossen, op mijn  surfplank aan zee of verdiept in een boek bij kaarslicht.

Mijn praktijkruimte is prachtig gelegen midden in de groene omgeving van het Brugse Ommeland waar ik zowel indoor als outdoor sessies in de natuur aanbied.